avaa
Firstbrokers

Yritys

Vuonna 1989 perustettu Firstbrokers Oy on Suomen ensimmäinen vakuutusmeklariyritys. Olemme yli 30 toimintavuoden aikana palvelleet yli 1.000:tta yritystä. Asiakkainamme on suomalaisia PK-yrityksiä ja lukuisia kansainvälisten yritysten tytäryhtiöitä. Hoidamme jatkuvasti yli 200 yrityksen riskienhallintaa, vakuuttamista ja henkilöstöetuja.

Firstbrokers Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa toimia vakuutusmeklarina ja välittää vahinko- ja henkivakuutuksia.

Yrityksenä olemme vakavarainen ja kannattava (Asiakastiedon luottoluokitus AA+, vuodesta 2007).

Firstbrokers Oy on Suomen Vakuutusmeklariliiton perustajajäsen ja olemme lisäksi Suomen Riskienhallintayhdistyksen, monien kansainvälisten kauppakamarien ja Suomen Yrittäjien jäsen.

Firstbrokers Oy on Suomen kansainvälisin vakuutusmeklari. Olemme jäsenenä useissa maailmanlaajuisissa vakuutusmeklariverkostoissa, mukaan lukien maailman 4. suurin vakuutusmeklariverkosto Worlwide Broker Newtwork (WBN). Tämä mahdollistaa yritysasiakkaillemme riskienhallinnan, vakuuttamisen ja henkilöstöetujen palvelut helposti, kustannustehokkaasti ja luotettavasti yli 110 maassa.